martes, 4 de octubre de 2011

Un pas endavant: el nou web 'Família i escola. Junts X l'educació'


Coincidint amb l'inici del curs escolar 2011/2012, aquest mes de setembre la conselleria d'Educació ha posat en marxa un projecte educatiu molt ambiciós anomenat “Família i escola: Junts X l’Educació”. Es tracta d’un nou espai web que pretén oferir a les famílies les eines bàsiques per a poder seguir de ben a prop l’escolarització dels fills. Vol, per tant, millorar la implicació dels pares i mares en el procés escolar dels seus fills.


La màxima del nou web és “La família com a primera instància educadora ha de poder formalitzar el compromís amb l’educació escolar i situar l’alumne en condicions favorables per a l’aprenentatge”.

Aquesta iniciativa, que va ser presentada per la consellera d’educació Irene Rigau, inclou informació sobre les etapes educatives dels infants, formació per a les famílies, enquestes d’auto coneixement, enllaços web, així com un servei que resol totes aquelles preguntes educatives que molts pares es formulen. Tot, amb l’objectiu de convertir l’educació en un procés dinàmic i bidireccional.





No hay comentarios:

Publicar un comentario