sábado, 22 de octubre de 2011

Família: Verdi Kids


Arriba el cap de setmana i el cinema és una de les activitats que més agraden a totes les famílies. Els més petits veuen el cinema com una diversió i els més grans hi veuen una proposta d'oci educativa. És per això que els Cinemes Verdi de Barcelona, juntament amb l'entitat Drac Màgic, dedicada a l'estudi i la divulgació d'audiovisuals i al seu ús educatiu, han posat en marxa el projecte "Verdi Kids".  L'objectiu és establir un espai permanent a la cartellera d'aquests cinemes destinat a pel·lícules que no responen als plantejaments comercials més habituals, sinó que tenen un interès temàtic i cinematogràfic. Totes les pel·lícules estan doblades en català.

Durant tota la setmana es fan sessions a primera hora de la tarda i els caps de setmana i festius també hi ha sessions matinals. També es realitzen sessions destinades a les escoles, amb materials pedagògics per treballar a l'aula. 

Després de l'èxit de "Kerity. La casa dels contes", aquest cap de setmana arriba al "Verdi Kids" la segona estrena: "Un gat a París". Es tracta d'una pel·lícula dirigida per Jean Loup Felicoli i Alain Gagnol  que explica la història de Dino, un gat que té una doble vida: de dia és un gat convencional i de nit és còmplice d'un lladre. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario