lunes, 3 de octubre de 2011

Educació, tot un món

"Només amb l'educació l'home pot arribar a ser home.
L'home no és res més que allò que l'educació en fa d'ell"

Immanuel Kant



Iniciem el nostre bloc amb una cita de Kant, filòsof alemany de la il·lustració. Com ell, els autors d'aquest bloc també pensem que l'educació forma part de l'ADN de les persones i que, en definitiva, som tal com ens eduquem. Creiem, com Kant, que l'educació ens fa lliures i, per tant, és indispensable.

En aquest bloc volem donar a l'educació la importància que es mereix, vista no només des d'un punt de vista purament acadèmic, sinó analitzant totes les institucions que intervenen en aquest procés educatiu. En aquest sentit, hem de ser conscients que, si bé fa 30 anys les principals institucions educatives eren simplement la familia, l'escola i l'església, avui en dia la situació és totalment diferent. Els mitjans de comunicació i, en especial, Internet, tenen ara un paper protagonista en aquest procés. És la mostra més evident que l'eduació viu moments de canvi.

Des d'aquí ens proposem prestar atenció a aquests canvis a través de testimonis i experts de l'àmbit educatiu. Però també volem donar a conèixer aspectes desconeguts del món de l'educació. Un món infinit i molt present en tots els àmbits de la nostra vida. En molts més dels que us podeu arribar a imaginar...


No hay comentarios:

Publicar un comentario