viernes, 23 de diciembre de 2011

Família: activitats familiars per Nadal



I avui, a les portes de Nadal, us apropem totes aquelles activitats que podeu fer en família aquests dies de vacances.

Caixa Fòrum
Del 23 de desembre al 5 de gener al Caixa Fòrum s’hi faran tallers de creació de motius nadalencs, amb la natura com a model. És una activitat gratuïta.
Fins el 9 de gener podeu veure l’exposició “La solitude organisative”, dedicada a l’artista Miquel Barceló. De 10 a 20h es faran activitats, jocs de pistes i tallers a l’entorn de la figura de Barceló. És una activitat gratuïta.
Del 27 al 30 de desembre i del 3 al 4 de gener, a les 17:30h. “Skribo. Una aventura cal·ligràfica”, de Comediants. És una activitat adreçada a nens a partir de 4 anys. L’entrada val 4€.

Cosmo Caixa 
Els dies 23, 27, 28 i 29 de desembre es pot veure “El gran espectacle de màgia”, a càrrec del Rei de la Màgia, a les 18.00h És una activitat gratuïta.

Del 23 de desembre al 5 de gener, a les 11 i les 17h us recomanem  “Un bosc d’ombres i altres fantasies”, espectacle d’ombres xineses. A partir de 3 anys. L’entrada val 2€.

Del 23 de desembre al 5 de gener, a les 13h: “El xarlatà”, històries a través d’objectes quotidians i invents insòlits. L’entrada val 2€.

Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona:
Del 27 de desembre al 4 de gener, a la Fira de Montjuïc, podeu assistir al Saló de la Infància, que enguany arriba a la 48ena edició. Allà hi podreu veure espectacles, tallers, manualitats, activitats esportives, etc., per gaudir en família. Les entrades valen 10  €tot el dia, 7 € només a la tarda i gratuïta per als menors de 3 anys. Trobareu més informació al web: www.festivalinfancia.com

I en època de Nadal, també podeu anar al cine en família. En especial, us recomanem:




No hay comentarios:

Publicar un comentario