viernes, 11 de noviembre de 2011

Família: Llibres per educar en familia (I)

L'estrés de cada dia i els conflictes quotidians comencen essent petits problemes pels pares però es poden acabar convertint en un veritable mal de cap. A vegades el que cal és tan sols aturar-nos i reflexionar per reorientar la situació i d'altres vegades el que necessitem és consell. Avui a La Pissarra 2.0 us recomanem un parell de llibres que aconsellen els pares sobre com actuar en aquestes situacions i, sobretot, us aportaran aquell moment de reflexió tan necessari quan el caos es comença a apoderar del nostre dia a dia. 





La primera recomanació literària que us fem és "Guia per a pares desbordats i sense energia", de Francine Ferland. Aquest llibre pretén aportar eines als pares perquè siguin capaços de conciliar la vida laboral, familiar i personal i recuperin les ganes de ser pares. Així mateix, presta atenció a l'organització familiar i a la importància de cuidar la vida en parella. El podeu aconseguir per 15,80 € a l'editorial Graó.








Una altra proposta interessant és "Com abordar els petits i els grans problemes familiars", de Miguel C. Martínez López. És un llibre especialment útil per a aquells que volen ser pares i ho volen fer bé des d'un principi, així com per aquells que tenen algun problema de comportament amb els seus fills. Tot i així, els problemes quotidians estan presents a totes les famílies, així que llegir-lo us serà útil a tots els pares. Cal dir que el llibre uneix teoria i pràctica: per una banda es basa en les investigacions relacionades amb la intel·ligència emocional i, per altra banda, en l'experiència en el contacte amb els nens. També està publicat a l'editorial Graó i té un preu de 17,40 €.


Seguirem recomanant-vos més llibres en properes actualitzacions! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario