viernes, 18 de noviembre de 2011

Família: Concerts familiars al Palau


El Palau de la Música Catalana inaugura aquest diumenge 20 de novembre una nova temporada del cicle 'Concerts familiars al Palau'. Sota aquest nom s'amaga una sèrie de concerts per facilitar l'experiència musical compartida entre pares, fills, avis, nets i germans. En definitiva, un conjunt d'espectacles que amb l'aixopluc de la música permeten que la família gaudeixi d'una lúdica i educativa experiència. 

Organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, la seva directora, Mariona Carulla, destaca que els espectacles d'enguany han estat pensats perquè la música interaccioni amb altres formes d'expressió artística com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques amb l'objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat dels petits i grans. 

Obre la temporada aquest diumenge l'espectacle 'La volta al món amb 80 instruments de percussió', destinat als nens a partir de 4 anys. Amb tot, els més petits de la casa també tindran la seva part del pastís amb altres funcions classificades per a nadons de 0 a 12 mesos, nens d'1 a 2 anys, i a partir de 2 anys i 3 anys. Tot per completar una bonica experiència familiar amb la música com a centre vertebrador. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario