viernes, 13 de enero de 2012

Família: Activitats del Festival FLIC


Si aquest cap de setmana us ve de gust fer una cosa diferent però alhora educativa amb la canalla, no us podeu perdre el Flic, el Festival de literatures i arts infantil i juvenil. L'objectiu d'aquest festival és donar a conèixer la literatura oral i escrita als nens i joves d'entre 0 i 18 anys. I com es fa? Cada localitat acull un conjunt d'activitats en espais culturals, com ara escoles, biblioteques, mercats, llibreries, museus, etc. En aquests espais s'hi fa teatre de petit i gran format, exposicions, i tallers de molts tipus. Tot plegat per animar els més joves a créixer a través de la lectura. El Festival FLIC va començar el passat 17 de desembre i posarà el seu punt final el proper 4 de març. Podeu consultar totes les activitats a l'agenda de la pàgina web del FLIC. Nosaltres, de moment, us convidem a participar en les activitats d'aquest cap de setmana!


Lloc: Biblioteca Municipal de Lloret de Mar ( Lloret de Mar )
Data i hora: 11:30 h. 14 / 01 / 2012
Edat: 0-3 años
Entrada gratuïta
A càrrec de: Tantàgora amb Laia Porta

Un músic posa la banda sonora a les pàgines d'un llibre. Amb el so del seu instrument, el músic ofereix als assistents melodies, cançons populars i d'autor que acompanyen a les il·lustracions dels llibres escollits. Aquesta activitat posa de manifest la funció narrativa de la música.


Lloc: La Central del Raval ( Barcelona )
Data i hora: 12:00 h. 14 / 01 / 2012
Edat: Públic familiar
Entrada gratis
A càrrec de: Roser Ros


Lloc: Mercat de les Flors ( Barcelona )
Data i hora: 19:00 h. 14 / 01 / 2012
Edat: Públic familiar
Adults 15€, nens 7,5€
A càrrec de: Cia Mar Gòmez

Perdent el temps uneix la trajectòria de dos artistes de diferents àmbits: la ballarina i coreògrafa Mar Gómez, que aporta la teatralitat a través del moviment, amb la calidesa i sentit de l'humor, i Ignasi Gil amb la seva acrobàtica destresa. Dos personatges formen part d'un gran engranatge: viuen tancats dins d'un rellotge sense saber-ho. Quan arriba el dia, el temps s'atura, l'engranatge es trenca i les hores de vida s'acaben. Enlloc d'aprofitar per fer allò que mai faran, decideixen perdre el poc temps que els queda... divertint-se!


Lloc: Tantàgora ( Barcelona )
Data i hora: 17:00 h. 14 / 01 / 2012
Edat: Públic familiar
Entrada exposició gratuïta, taller 3€ nens
A càrrec de: Escola d'art el Triangle i Tantàgora

El taller d'art El Triangle de Sant Cugat va acollir durant l'últim Flic la maleta d'autor realitzada per la dissenyadora gràfica Rosa Llop. Els nois i noies van fer diverses creacions que conformen la mostra que poden visitar aquest any al Tantàgora, on es convidarà els visitants a fer una visita guiada on podran tocar llibres, escoltar contes i fer funcionar el cap i les mans participant en els tallers proposats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario