sábado, 21 de enero de 2012

Família: Festa Major de Sant Antoni


Demà diumenge finalitza la Festa Major del barri de Sant Antoni de Barcelona, que s’ha celebrat a la ciutat comtal des del passat 13 de gener. Durant aquests dies s’hi han celebrat més de 100 tallers i activitats diferents, assemblees, col·loquis, dinars populars, torneigs de futbol, també activitats per als més joves... per a satisfer petits i grans. 
De les més de 20 activitats organitzades per demà, us en destaquem les següents:

A les 8 del matí:

Matinades de Festa Major
La música de les gralles sonarà, un any més, pels carrers del barri, recordant-nos que avui hi haurà la sortida del Seguici del barri de Sant Antoni.
Sortida: Escola Ferran Sunyer

A les 10 del matí:

Sant Antoni Patina 2012                            
Patinada popular i activitats obertes a tothom.
De 10 a 12 h: Classes de patinatge gratuïtes, ball amb patins i eslàlom amb patins.
Lloc: Tamarit (entre Calàbria i Rocafort)
De 12 a 14 h: Patinada popular
Hi haurà  obsequis i regals per als inscrits


A 2/4 de 10 del matí:

34a Cursa Atlètica de Sant Antoni (10 Km)
Cursa atlètica de 10 Km oberta a tothom pels carrers del barri.
Llocs d'inscripció: Esportiu Rocafort (Floridablanca, 41), Runnersworld (Pg. García Faria, 25 - Vila Olímpica), Deportes Atletas - D. Catalan (Carretera de la Bordeta, 7), i en línia a: www.cursasantantoni.cat i www.championchip.cat. Les inscripcions es tancaran el 10 de gener o en arribar a 3600 participants.
Preu: propietaris de xip groc, 13 €; lloguer de xip blanc de l'organització, a retornar, 15 € (2 € seran per a una ONG); fora de termini, 18 €.


A la 1 del migdia:
                                  
TAPAlaGANA
1r concurs de tapes del barri. Inscriu-t’hi i participa-hi amb la teva tapa! Premis per als guanyadors. Pots consultar les bases del concurs a tapalagana.blogspot.com.
Inscripcions: lalluisamolanocomlarahola@gmail.com.
Lloc: Comte d’Urgell (entre Tamarit i Manso)
Activitat gratuïta



A les 6 de la tarda:

Teatre: La Flauta Màgica – Comèdia musical
Versió catalana de l’òpera de W. A. Mozart, dirigida per Ignasi Roda, que n’ha fet l’adaptació amb acompanyament de piano. A càrrec del grup de teatre El Triangle.
Lloc: Teatre dels Salesians (Rocafort, 42)
Preu: 8 €
Venda anticipada d’entrades dijous 12 de gener al Racó de la Cultura (Viladomat, 75) i dilluns 16 de gener a l’Associació de Veïns (Floridablanca, 38), de 18:30 a 20h.

A 2/4 de 8 del vespre:

Correfoc Infernal
Amb la presència de la Porca de Sant Antoni i de les colles convidades de Bocs de Can Rosés i dels Diables de Masquefa. Us hi esperem a tots, no hi podeu faltar!
Sortida: Calàbria/Av. Mistral
Recorregut: Calàbria / Gran Via de les Corts Catalanes (lateral) / Viladomat / Sepúlveda / Rocafort/ Floridablanca / Calàbria / Jardinets de l’Alguer.



No hay comentarios:

Publicar un comentario